Leefmuseum

Het begrip Leefmuseum is ontstaan vanuit het idee om een plek te creeren waar mensen samen kunnen komen om zich op een creatieve manier te ontwikkelen.
Zonder dit van elkaar te weten gaven wij (Hans de Waal en Saskia Humbs) al decennia lang vorm aan het begrip leefmuseum in ons eigen huis.

Toen wij elkaar in 2018 leerden kennen ging het balletje wat harder rollen en vandaag (21 juni 2019) hebben we 'm ingekopt.

Want datgene waar het Leefmuseum heen leidt of ontwikkelt is Levenskunst.

Wij zijn (en voelen ons) allebei Levenskunstenaar en willen jou graag helpen dat ook te zijn en/of samen met jou levenskunstervaringen te creeren.

dinsdag 25 juni 2019

Elke dag een sprookje

De spirit is op het moment ff ver te zoeken.
(Spirit oh spirit... waar zijt gij?)

Zo gaat dat soms als er van alles gebeurt en de vetrolletjes nog helaas net niet van je lijf afsmelten...

Wat een hitte ineens.

En wat een onrust in mijn kop over mijn (liefdes)Leven...
Zo begon ik vanmiddag weer een blogje. Ben er maar mee opgehouden omdat het me niet vrolijker stemde en omdat ik meZelf daarmee 'verder van huis' praatte. Ik focuste me op datgene wat ik juist niet wil, niet wil aantrekken.
En met dat ik ermee stopte, ging ik in de tuin zitten en ontstond er ineens een nieuw blogje. Op facebook. Ook geschreven vanuit de onrust in mijn kop. Maar wel met de focus dat die onrust zich zou omkeren in helderheid, in iets positiefs.
En weer ben ik nu zo dankbaar.
Nog dankbaarder.
En dit keer zelfs dankbaar voor de andere kant.
Door mijn grote frustraties op allerlei gebied heen ontstond er zoveel moois wat ik echt niet beschrijven kan... al hoop ik nog steeds dat ik ooit wel woorden zal kunnen geven aan dit gevoel of aan wat er dan precies gebeurt...
Maar misschien hoeft dat ook niet. Want mysterie moet men misschien inderdaad niet willen ontraadselen of er woorden aan geven.

Laten we het er op houden dat iedereen zijn eigen leven leidt of lijdt... en daar zelf voor kiest.

Ik ben blij dat ik mijn leven leid NU ... met de (voor mij) beste Begeleiding.... mijn innerlijke stem... meZelf!


En ik ben heel blij mijn Leven samen te mogen Leven met jou lieve Hans en met alle mooie mensen en dieren die me ook heel lief zijn!Geen opmerkingen:

Een reactie posten